Nem nézem a Megaszart..szval nem nagyon érdekel,de amúgy amennyit néztem..nekem nem jött be a csaj:D
2010. dec. 18. 07:44
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez volt az igazságos, mert múlt héten 100%, hogy nem az Attiláé volt a legtöbb szavazat, csak megbundázták, hogy a Melindát kidobják. Egyébként sokkal jobban betölti a teret és jobban is énekel, mint az Attila, aki meg lehet, hogy nem hajlítgat, helyette viszont folyamatosan remegteti a hangját és már rohadtul irritált. Egyszóval: Szép volt Reni, végre van igazság a Földön!
2010. dec. 18. 11:28
13/19 anonim válasza:
Jo neki
2010. dec. 18. 12:02
14/19 anonim válasza:
Ebben a Megasztárban igazán karizmatikus egyéniségek, szerethető emberek nem voltak-legalábbis az én számomra. A múltkori adásban a legértékelhetőbb momentumokat simán az előző szériás megasztárosok adták...
A széria végén már azt kellett eldöntenem, hogy a sok jellegtelen emberke közül kinek drukkoljak. Szval nem, nem örülök neki. Még Király Viktorhoz képest is gyenge sztem. Voltak jó pillanatai, de olyan se íze-se bűze, jellegtelen vki, ráadásul nem értem, hogy aki így (gyk. ilyen szarul) elő "tudta" adni a Pokerface-t meg a Szerelem utolsó vériget, az hogy lehet első egy ilyen versenyben. Ha muszáj választani a mostani megás versenyzők közül, akkor Yvette, Csonka Andreas és Giorgio voltak azok, akik egyáltalán megmozdítottak bennem vmit.
2010. dec. 18. 14:45
15/19 anonim válasza:
Nekem kb. az, hogy BUNDA volt és nem nekik kellett volna bent lenniük a legjobb 2-3-ban. Giorgio, Andreas, Yvette, Anna.. Hol van hozzájuk képest?.. Legyél r*banc, helyes, gazdag és igen! Akkor nyerhetsz. Amúgy esélytelen...
De többször már nem fejtem ki a véleményem. Ha ez kell a magyarnak...
2010. dec. 18. 20:23
16/19 anonim válasza:
Kökény Attila talán gazdag? Vagy talán k*va? Vagy talán Renit ismered és ő az? Állj ki a szimpadra és adjál elő ilyen produkciókat, ilyen hanggal és utána kommentálj hülyeségeket. Kökény Attilának volt a legjobb hangja, de Renáta hangja sem volt rossz, ráadásul olyan show műsorokat csinált amilyeneket még nem sokan itt Magyarországon. Talán az a bajotok, hogy egy Erdélyi nyert és ezt nehéz megemészteni. Így volt a jó. Hajrá Reni, te vagy a legjobb, nem hiába nyertél
2010. dec. 20. 15:34
17/19 anonim válasza:
Éppen hogy hiába nyert.
Ha kicsit utánanéztél volna, megnéztél volna videókat ahol interjúvolják a "Renikét", akkor talán felvilágosodnál és látnád, hogy mennyire agyatlan szegény...
Tényleg sajnálom öt.. nem tud egy értelmes mondatot elmondani... De nem ö tehet róla.. csak agy nélkül persze, hogy a ribanckodásra ment rá.
2010. dec. 20. 16:39
18/19 anonim válasza:
Én szerettem Attilát, nem pont rá értettem. Csak azt mondom, hogy NEM Reninek kellett volna nyernie.-.-
És igen, Reni r*bancoskodott a színpadon. Tán nem láttad? Ha rád gerjed minden hímnemű, akkor tényleg nem nehéz ILYEN show-t csinálni...
Amúgy meg Attilára nem lehetett sms-t küldeni az 50-50%-nál, mert Reninek volt valami rokona a Megasztár bandában. Hát igen, ezért tényleg nem bírom megemészteni.-.-
És tudod mit?(: Majd akkor megyek a Csillagszületikbe, aztán láthatod, hogy igenis értek hozzá.^^ Na, pá..
2010. dec. 22. 12:48
19/19 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ő nyerte. Annyira várom már, hogy egyszer a magyar zenei életbe betoppanjon egy igazán tehetséges, mellette okos ember. Az egész megasztár alatt szerintem az egyetlen valamire való énekes a Rúzsa Magdi volt, mert a hangja is iszonyatosan jó, a zenét is érzi, és az agya is működik, de valamiért annyira nem foglalkoztatják. Sajnos még mindig a Kiszel a nagy szám és még mindig az a legérdekesebb, hogy a Kállay összejött a Tolvai Renivel. Pedig nem olyan rossz műsor a megasztár szerintem, csak rosszul használják. Arra kéne használni a műsort, hogy kitakarítsák a magyar celebvilágot és új jelentést adjanak a celeb szónak és felfrissítsék a magyar könnyűzenét. De ez sajnos most sem jött össze. Megint az nyert, aki könnyebben eladható, pedig az emberek csak azt tudják megvenni, amiről tudnak. Ha nincs a boltban kóla akkor nem veszik meg. Mindegy. Hátha egyszer magasabbra teszik a lécet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!