Ismer Ön spájz lakó démonokat?
Valamikor a rejtélyes válaszok című sorozatban, ahol elmesélnek egy kitalált sztorit majd a végén megmondják, hogy kitalát vagy valós.
Abban volt hogy egy kisfiú félt bemenni a szekrénybe mert valamilyen samu nevű démon lakta, mikor kinevették a barátai és egy bement és becsukták az ajtót. Rövid kóbégatás után eltünt, és már több kiabálás sem volt. Nálam a spájzban is időnként eltűnnek ennivalók, nem lehet hogy azzal táplálkozik valami démon.
persze, még egy szólásunk is megőrizte a gonosz vörös lényeket:
az oroszok már a spájzban vannak!
Pont ezt a részt láttam! Ráadásul, azt hiszem, pont erre a sztorira mondták, hogy igaz. :D
Igen, nálam is laknak hűtőkiürítő, zoknilopó, kulcselrejtő démonok. Már gondoltam egy komplett ördögűzésre... :D
nekem az volt,hogy letettem az üdítőmet és utána nem találtam:S és valahogy a másik asztalon/pulton lett:/
nem tudom h került oda:/(nem egyszer volt már)
sőt van h tárgyak tűnnek el...
Erről azt olvastam h szellemek képesek elvenni a dolgainkat..csak nem értem h miért csinálják ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!