Weblap szerkesztő ingyen?
Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani ingyenes honlap szerkesztőket? Lapunk.hu-ra most nem lehet (gondolom túl sokan vannak már), Mindenkilapját ki nem állhatom, többet meg nem ismerek :S
Előre is köszönöm
2010. dec. 17. 16:06
1/4 Saten ҉ válasza:
Jegyzettömb! A legjobb legegyszerűbb program a világon amivel weblapot lehet csinálni. Ha megcsináltad már csak fel kell tölteni egy szolgáltatóra pl fw
2/4 anonim válasza:
Már aki jó ismeri a html-t, az meg tudja írni jegyzettömbben, de gondolom a kérdező olyanra gondolt, ahol már előre megvannak csinálva a honlap részei, csak össze kell rakni. :)
Amúgy szintén html ismereteket igénylő szerkesztő program a Frontpages, ami a 2003-as Office-ban még benne van.
Neten pont valamelyik nap ajánlottak nekem egyet, én űrlapot akartam - és még szeretnék is, mert ez nem jött be - csinálni, de komplett weblapot is lehet itt:
3/4 anonim válasza:
-s szóval Frontpage
Ezt akartam írni az előbb :)
4/4 anonim válasza:
eoldal.hu; gportal.hu
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!