Miért van az hogy álmaimban olyan dolgokra emlékszek/dolgokat tudok amit ébren soha? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
pl olyat tudokhogy Külföldi zeneszövegeket kivülről vagy ha olyan álmom van akkor haver szulinapját amit szinte sohanemtudok
de pl ez ma este tortent velem: tengerparton voltam buliba és én énekeltem
saját dalt(nemvagyok sem zenész sem énekes) és ritmusos volt meg még rimelt is meg minden
hogy van ez???
2010. dec. 17. 07:38
1/2 anonim válasza:
Nos,ennek elég összetett a magyarázata...Van olyan,hogy egyetemes tudás,meg kollektív tudat.Ezekre álmunkban nagyon jól rá tudunk hangolódni.Tehát valójában az ember mindenről mindent tud, csak nem tudatosan :)
Lényeges az is,hogy álmunkban a logikus gondolkozás háttérbe szorul inkább az ösztönös érzékelés,megérzés működik és a tudatalatti,mindez hozzásegít ahhoz,hogy ilyen élményeket tapasztalj.
2/2 anonim válasza:
Velem tortent olyan hogy azt almodtam:Edda koncerten vagyok,masnap reggel iskolaba menet elenekeltem a baratnomnek ,szorol szora a tokeletes szoveget,majd elfelejtettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!