Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány év börtönnel vagy mivel...

Hány év börtönnel vagy mivel sujthatnak engem ezert a tettemert? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

17 vagyok és F

a középsuliban összeverekedtem 1 gyerekkel akinek elis törtem a kezét karleszoritással (láb beulcsol és tekerés izombol)

eltort az alkarja és ezt a gyerek szulei birosagra viszik

am a gyerek provokált engem és ő is ütött elöször

ez az elso rendorsegi ugyem

+ mégvalami

ronthat az valamit a helyzetemen hogy box magyarbajnok voltam 2x is ezelott 5 évvel illetve hogy még azonkivul 2-3 küzdősportot tanultam és eredményeim is vannak benne?

légyszi irjtok meg hogy hány évet kaphatok igy

2010. dec. 16. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
minimum 10. szóval haver ennyi volt a fiatalságod
2010. dec. 16. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
nem 10, ha ő ütött először, akkor önvédelem,plusz fiatalkorú vagy stb ... próbáld meg a családdal megbeszélni a dolgot,ez igencsak sok pénzbe kerülhet,de még mindig inkább mint a bíróság,jah és többször ne verekedj! szerény véleményem szerint tényleg minimum 10 év kellene...
2010. dec. 16. 23:29
 3/4 A kérdező kommentje:

nemvagyok verekvős típus

csak önvédelemből szoktam verekedni de olyankor is ésszel

most is ez történt

pl ezt a karleszoritos dolgot kempoban tanultam

megütött a gyerek én visszaütötttem

utána nekemrohant án megfogtam a rugájt átdomtam magamon majd mikor földön voltunk 1 rohadtnagyot csavartam a karján

hatalmasat reccsent

azota a gyerek rámnéznin is fél...

2010. dec. 17. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit kaphatsz érte, az tuti, hogy 10 évre nem fognak leültetni. Főleg mert fiatalkorú vagy. Esetleg felfüggesztettet kapsz+pénzbírság. Ilyet tudok elképzelni.

A sport múltad meg nem fog befolyásolni semmit.

2010. dec. 17. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!