Mennyiért nyomtatnak ki kb. egy A5-ös méretű lapot amin egy 10*13-as fénykép van?
Szia!
Szerintem így külön a/5-ös méretben nem nyomtatnak...csak a/4-re, és utána neked kell kivágnod, vagy a papírboltban kivágják ha megkéred őket.
Gondolom színesben szeretnéd a nyomtatást, én mostanában sok naptárat terveztem és nyomtattam, úgyhogy nagyjából tudom az árakat, amik vannak egy helyi papírboltban. Átlagosan egy a/4-es oldalt színesben 100-150Ft-ért nyomtatnak. Vékonyabb papírra (80g/m2) kb 100-120 körül, és a vastagabb, minőségibb, és "fényképnek való" lapra csinálják kb 130-150Ft-ig.
Remélem tudtam segíteni! :)
Köszi!!
Én is pont naptárt szeretnék készíteni.Akkor ha A5-ösbe nem nyomtatnak,teszek két hónapot egy lapra. Remélem egy ezresből kijön egy naptár,mert sok példányt tervezünk.
Ami nekem van naptárkészítő az A4-es formátumba készül,de én nem szeretnék olyan nagyot. Átszerkeszteni meg nem tudom.
Ha megcsinálom így akkor olyat lehet kérni,hogy egy A4-es lapra két oldalt nyomtassanak?
Le tudják ott kicsinyíteni? Hú,de bonyolult vagyok.....
Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok! Persze, hogy kérhetsz olyat! Ha mondod, hogy 1 lapra két hónapot tegyenek, akkor tuti meg fogják úgy csinálni.
Ha esetleg még nem intézted el a dolgot, akkor ha írsz privát üzenetet, akkor szívesen segítek, hogy 2 lapot 1 lapra szerkesszek, úgy, hogy a papírboltban csak nyomtatnod kelljen. :)
Amúgy a naptárszerkesztőket nem nagyon ajánlom, sokkal szebb és egyedi dolgokat lehet szerkeszteni Photoshop-ban. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!