Létezik olyan, hogy valakinek az életére kihat egy szám? Nektek mi erről a véleményetek?
22-én születtem, aztán az első osztályban a 22-es számú széket kaptam(nem mi választottunk).
Később míg kisebb voltam, minden tombolában a 22-est kértem, többször bejött.
A párommal augusztus 22-én csókolóztam először, akkor jöttünk össze. Ő január 22-én született, én meg február 22.
Aztán interneten is nyertem, ott is a 22 szám jött be.
Anyukámat beszálliították a kórházba, s ezt persze nem én intéztem, a 22-es szobába került.
Kaptam ajándékba a nagyszüleimtől egy blúzot, 100 %-ra veszem, hogy nem nézték meg, be volt csomagolva és a vállán a 22 szám szerepel.
Van még egy dolog, ezt már nem írhatom le, de most hirtelen ezek jutottak eszembe, és nekem ez a szém a kedvenc számoom, gondolom érthető...:)
Ez a legfontosabb.. ne félj (:
Nekem az egyik ilyen például a 27-es szám..
27-es házban lakunk, márc. 27.-én jöttem össze a szerelmemmel (távkapcsi) és ápr. 27-én találkoztunk először.. Még pár dolgot megjegyeztem ezzel a számmal kapcsolatban, de annyira nem keresem, szóval nem jut most eszembe :D
elsőnek:
ha nem múltál el 22 akkor parázz!
xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!