Miért nincs szilveszterkor semmi jó műsor a TV-ben?
Figyelt kérdés
eddig mindig a tv2 néztem de most azon is szar lesz a műsor:S2010. dec. 15. 18:21
1/9 anonim válasza:
Mert szilveszterkor kevesen vannak a TV előtt :D
2/9 A kérdező kommentje:
és aki mégis, azzal mi van????
2010. dec. 15. 18:29
3/9 anonim válasza:
Azért ha mikszeled őket, akkor el lehet lenni velük, meg legalább egy üveg pezsgővel...
4/9 anonim válasza:
nah kb..én sose szilveszterezek buliba, tvzek v ilyesmi(anyám nem nagyon enged.)ezévben talán engedne, ugyvolt h barátnőmmel elmegyünk tüzijátékra, de őt nem nagyon engedik szal lehet h én se megyek sehova..xD am tavaly jóó volt a tv2-n
5/9 A kérdező kommentje:
jaja én is így vagyok vele mint az utolsó
igen tavaly jó volt de idén..............
2010. dec. 15. 18:40
6/9 anonim válasza:
Én sose voltam eddig még sehol szilveszterkor.. de valahova jó lenne elmenni, csak egyedül nem tudom hova tudnék :(
16/L
7/9 anonim válasza:
de hol láttad a műsort?? h mi lesz a tvbe??
9/9 A kérdező kommentje:
tv újságban láttam!!!:P
2010. dec. 16. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!