10-20 éves korosztály! Ezek a kérdések kb hány százalékára, vagy hány kérdésre válaszoltál igennel? (bőv. Lenn)
1.Volt már olyan,hogy nem tudtad ki vagy,és/vagy hogy ki akarsz lenni?
2.A legfájdalmasabb napjaidban is mosolyogsz,és úgy teszel,mintha nem lenne semmi problémád?
3.Nem mutatod ki valójában ki vagy(félsz kimutatni)?
Mindenről úgy vélekedsz és azt teszed amit, ahogy a többiek,állandóan csak hülyülsz,hogy ne tűnj unalmasnak,csupán azért,hogy ne közösítsenek ki,hogy ne tartsanak különcnek /stb/?
4.Túlságosan is mások véleményétől függsz,és/vagy mindenkinek meg akarsz felelni?
5.Úgy érzed valójában senki sem tudja ki vagy?
6.Sokszor érzed üresnek magad,sokszor sírsz?
7.Úgy érzed egyedül vagy?
8.Úgy érzed az életednek semmi értelme,csak rossz dolgok történnek veled,az életed borzalmas?
9.Tettél már kárt magadban(alkohol,cigaretta,drog,st fogyasztása,vagdosás és társaik)?
10.Megfordult már a fejedben az öngyilkosság gondolata,vagy már próbálkoztál is vele?
11.Csalódtál már olyas valakiben aki sokat jelentett számodra?
12.Vesztetted már el egy szeretted(halál)?
13.Elváltak a szüleid,válófélben vannak,vagy nem tudnak (békességben) megmaradni egymás mellett?
14.Nincs egy igaz barátod sem?
15.Nem tudod kivel megbeszélni a problémáid de már képtelen vagy magadban tartani és ezért szenvedsz?
16.Rossz dolgot követ rossz,te is egyre rosszabb dolgokat teszel/rosszabb leszel?
17.Nincs kedved semmihez,nem érdekel semmi,mindent értelmetlennek és időpazarlásnak gondolsz?
18.Úgy érzed nem érthet meg senki?
19.Nehéz az életkörülményed?
20.Minden egyre nehezebb és nehezebb?
21.Követtél már el olyan hibát ami az egész életedet tönkretette és mélységesen megbántad?
1:nem
2:igen
3:igen
4:nem
5:igen
6:igen
7:nem
8:igen
9:nem
10:igen
11:igen
12:papa,mama de őket nem nagyon ismertem..de azért igen
13:igen(nem maradnak meg egymás mellet:D)
14:nem..de azért vannak barátaim:P
15:nem
16:igen
17:igen
18:nem
19:nem
20:igen
21:igen
12 igen:D
13/L
1. igen
2. néha
3. igen :(
ez az amit kihagytál :D . nem
4. is - is
5. igen
6. igen
7. igen
8. nem
9. neeeeem
10. komolyabban nem
11. sokszor
12. persze
13. nem
14. nem
15. igen
16. nem
17. gyakran
18. igen
19. nem
20. igen
21. nem
14 igen ha jól számoltam.
4 igen, ha beleszámoljuk a 9-est is, bár eddig egész életemben 4 szálat szívtam el, azt is csak bulikban. (társaság miatt)
19/F
0 igennel válaszoltam :D
Furcsa, mert pl.még a 12-re is nem a válaszom. :)
Nagyon boldog vagyok^^
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!