Melyik a kedvenc számod (nem zene), és miért?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 18:17
1/27 anonim válasza:
7 nem tudom miért régen ,,tetszett, ez a szám és azóta szerencse számomnak tartom.HA választani kell egy számot tuti hogy a 7 lesz az.
2/27 anonim válasza:
420 egészen pontosan 4/20 a cannabis cultura napja.
3/27 anonim válasza:
A 13, 23 és 42.
A 13 az nem szerencsétlen, a 23 a film miatt, a 42 meg a Galaxis útikalauz stopposoknak miatt.
4/27 anonim válasza:
22- Régről szerencseszám (is). Párom is meg én is 22-én születtünk, de több dologban ez hozott szerencsét, nemcsak apróságokban.
Amúgyis 2 2-es:D az olyan jó, nem ??? :D:D:D
5/27 anonim válasza:
7, csak azért mert hetedikén születettem. ennyi:D
6/27 anonim válasza:
azt hiszem a 22...bár megkockáztathatnám, és mondhatnám a 27-et is. minden hónap 26, 27 és 28-án számítok tragédiára, szomorúságra, vagy örömre. valahogy ez a 27 és szomszédai kísértenek engem :)
7/27 anonim válasza:
13
1. 13.-án születtem
2. A férjem is 13.-án született
3. A névnapja is 13.-án van
4. 13.-án jöttünk össze
5. 13.-án békültünk ki, miután tartottunk egy kis szünetet
Szóval nekem mindig szerencsét hozott ez a szám :-)
8/27 anonim válasza:
8
mert LOST szám, eddig mindig szerencsém volt vele, meg hát csak úgy...
9/27 anonim válasza:
19.
Akkor születtem, és a párom is. De ez ettől független, a párom előtt is ez volt. Csak, mert tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!