Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok szavazni az x-faktor...

Szoktatok szavazni az x-faktorban a versenyzőkre?

Figyelt kérdés
Kinek ki a kedvence és most szombaton kire fog szavazni és mennyit ? :D
2010. dec. 15. 14:50
 1/6 anonim válasza:
44%

Múlt szombaton szavaztam először 1db sms-t. Norbira, mert féltem, hogy kiesik. Nem mintha számítana 1db sms.

Most szombaton is küldök 1-et rá.

Viszont ha nem szavazok, akkor nem is pampogok azért, hogy mért nem szavaztak rá többen... hisz én sem szavaztam.

2010. dec. 15. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Norbira. És remélem, hogy most összehozzák a hangosítást normálisan.
2010. dec. 15. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem szavazok, és nem is értettem soha, mások miért szavaznak, mi a jó nekik benne. Mert akárki nyer, és akárki esik ki, mindannyiuknak lesz lemeze, mindegyikük fellép majd itt-ott. Ha lenne minden héten felesleges néhány ezrem, akkor valószínűleg másra költeném.

A kedvencem egyébként Wolf Kati volt, Veca, és Csabi.

2010. dec. 15. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. dec. 15. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Eldöntöttem még a legelején, hogy csak az utolsó 4 helyen fogok szavazni egészen a végéig, és ezen elvem szerint múlthéten szavaztam először Vecára. Mivel ő kiesett, így most már vagy Csabára vagy Nikolas-ra fogok szavazni.
2010. dec. 15. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam, mert nem akarom ilyenre szórni a pénzem, a másik baj az hogy nincs is nagyon miből szórni :D Egyébként ha nagyon gazdag lennék, szerintem akkor sem szavaznék, max csak ismerősre.
2010. dec. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!