Hogyan lehetnék kicsit felszabadultabb a suliba?
Figyelt kérdés
annyira bestresszelek néha, hogy alig kapok levegőt, olyan érzésem van mintha már órák óta a futnék és nem tudok beszélni se mert tudjátok amikor szaladsz utánna nehezn tudsz beszélni
ez van velem is csak én nem futok csak ülök vagy állok
miért van ez?
mit tehetnék ellene?
2010. dec. 15. 13:39
1/2 Morfologus válasza:
Nem tudom min stresszelszl, adok egy tippet, szarj az egészre, nemtudom alap vagy középsulis vagy e, de pl én mikor végeztem az apalsuliba visszagondolva nem is volt olyan szörnyü és annyi mindent máshogy csináltam volna utólag (szartam volna az egészre), ugyan ez volt középsuliba is, az csak egy nyavajás iskola, hogy fogsz majd munkába ellene?
2/2 anonim válasza:
Milyen helyzetekben stresszelsz be? Mi váltja ki ezt nálad?
Ez szerintem valamilyen szorongás lehet. Ha nem változik, vagy rosszabodik a helyzet érdemes lenne felkeresni egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!