Mi az oka annak, hogy szerintetek lesz Reptoid invázió? Ha ez a ő bolygójuk miért hagyták az embereket itt elszaporodni? Tovább lent.
Milyen lesz az invázió mit fogunk csinálni ők mit fognak csinálni? Hogyan fog kinézni a humán-reptoid háború? Van esélyünk ha igen/nem miért?
Kérlek kíméljetek a trágár, nem a kérdéssel kapcsolatos válaszoktól, köszönöm.
Kiirtás és a leigázás nem ugyanaz?
Nos nem tudom milyen lesz a háború, azt se tudom mit fognak itt csinálni de egyet tudok ha eljönnek akkor van esélyünk csekély de van.
Alpha Draconis, a reptoidok bázisa veszélyben van, ezért kolonizálnak minden bolygót amit tudnak, többek közt a régi anyabolygójukat a Földet is.
Mivel vannak atombombáink és lehet szövetkezni tudunk a raptoidokkal és a rodokkal, ezért hatalmas inváziós sereget küldenek, lehet maga Reptile főhadnagyúr vezeti az ostromot.
Az elején lerohannak minket, mivel nem tudunk már felkészülni az invázióra és sokan el sem hiszik hogy jönnek.
Sok reptoid beépült a kormányokba, pl.: George Bush.
Az invázió után föld alatti mozgalmakkal szabotálni kell az utánpótlási útvonalaikat, aztán egy erőteljes támadásban visszafoglalni a Földet.
Ehhez viszont plazma, fúziós, antigravitációs fegyverekre van szükségünk, amit már rég kifejlesztett a NASA csak titkosak...
válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
Sajnos ellent kell mondanom. Az invázió igaz.
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:53
De honnan tudod, hogy igaz? van erre valami bizonyíték?
Mert, ha igen akkor elhiszem. De így...csak találgatni lehet.
Több reptoid kémet is fogtunk az elmúlt hónapokban, akiket kivallattunk.
Továbbá jóbarátaink a raptoidok is megerősítették a reptoid inváziót.
Nem tudom egyre jobban kezdem elhinni ezt az egész mizériát amiről beszélgettek (csupán az inváziós részét a fizikás stb részét nem)
szerintem azt az antigravitációs lézer izét még nem találták föl de mindegy AG-t lehet hogy igen de lézerfegyverek BIZTOS nincsenek ha lennének Iraq-ban azzal darálnák a terroristákat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!