Hogyan tudják ellenőrizni hogy az orvosi igazolás hamis, vagy valódi?
Figyelt kérdés
Elmennek a háziorvosomhoz és ott kérik számon?2010. dec. 14. 18:05
11/12 anonim válasza:
sulikba ilyen mezei igazolás simán készíthető elég 1x elmenni és egy igazolás be scannelni aztán a pecsétről pixelenként kitörölni a kék aláírást majd nyilván pótolni az így keletkezett hiányzó foltokat a pecsétből a megfelelő színkóddal és ezután úgy írod a dátumot rá ahogy akarod ha kinyomtattad faszán akkor egy aláírást baszol a pecsétre teljesen faszán és pont olyan a pecsét megjegyzem nyomtatva mint pecsételővel ütve szóval csak az aláírás amit manuálisan kell utólag ráfirkantani én így csináltam mindig ... tápiapaírt is lehetne így de nem az a lebukás hogy esetleg nem jól nézne ki hanem az amit a fenti válaszoló is megírt hogy azt a melóhely ellenőrzi és kiszúrják ha ez nem volt lejelentve suliba a kutya se nézi az ilyen sima orvosi igazolást hogy mi a fas.z van vele ha patentűl néz ki tökéletes
12/12 akna12 válasza:
Én innen vetem igazolast mar negyszer de nem buktam le vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!