Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki sztori wc-zéssel kapcsola...

Ciki sztori wc-zéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
mellészartam sötétben
2010. dec. 13. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
mentem WC-re és vki elfelejtette lehúzni a nagy dolgát.. nagyon kellemes látvány volt :S
2010. dec. 13. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban voltam, és egy ilyen mindent bele helyiségben volt a budi(vc, raktár, meg egyebek)semmi takarás nem volt. Egyszer szarás után benyitott az egyik nővérke és vmi tisztítószert keresett, én meg ott álltam szaros papírral a kezemben. XD
2010. dec. 14. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A koliban voltak érdekes dolgok, az egyik CSAJ a wc-n szarba lépett, mert valaki mellé szart.

Aztán volt olyan is,hogy valaki volt kedves kifesteni lány/nő létére a wc falát, a saját nagy dolgával... :S

2010. dec. 18. 22:18
 5/11 Mentifantezsvér ***** válasza:
92%
Falun jártam suliba és az egyik fiu otársam bolond volt és a saját szarával rajzolt a budi falára...szerencsére én nem láttaa..de a tanárok az osztály elött cseszték le miatta,és úgy bukott le h ővolt hogy nemtudta kimosni a szart a körme alól..xD
2010. dec. 18. 22:25
 6/11 Orsós Charmander ***** válasza:
100%
utolsó,b*szki...ez nagyon gáz (N) :(
2010. dec. 18. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Erre nem tudok mást mondani, úristen! :DD

Azt hittem, ilyen csak a börtönökben van, hogy a fekáliával mázolják le a falakat. (Egyszer egy dokumentumfilmben mutatták be, előtte nem hittem volna el.)

Én egyszer egy nagyáruházban voltam és vettünk ott valamit a vendéglőben/büfében. Már nem emlékszem mi volt az, de nagyon rosszul lettem tőle, megfájdult a hasam is. Szüleimmel voltunk és vásároltunk, de nekem ki kellett sietnem a mosdóba! Legalább fél órát ültem a wc-n, annyira rosszul voltam! Nagyon fájt a hasam, nem bírtam mozdulni sem és hát ugye ment is a hasam... Erre a takarítónő egyszercsak beszól, hogy mit csinálok ott, beszorult-e az ajtó stb. MOndtam, hogy fáj a hasam, de elkezdett velem kiabálni, hogy ő azóta már kétszer felmosott és azt a területet ki kellett miattam hagynia! Én meg felhívtam anyámat, hogy jöjjön ki mert gond van. De apám hisztizett, hogy ő nem tudja hogy kell kérni a számlát, ezért ő jött ki anyám helyett. Ott veszekedtek a wc-s nővel én meg közben összeszedtem magam és kijöttem. Amíg kezet mostam mindketten ott álltak felettem és szövegeltek. Kegyetlen volt :DD Szerencsére még kisebb voltam, ezért annyira nem vettem fel. Most biztos égne az arcom rendesen! Habár nem tudom mit nem lehet ezen megérteni, a drágalátos wc-s nő nyilván még sosem rontotta el a gyomrát.

2010. dec. 19. 00:44
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

"nemtudta kimosni a szart a körme alól..xD"

Ááááá:D

2010. dec. 19. 08:25
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk szakközépben az egyik srác letekerte a tesi öltözőben a lámpa búrát és beleszart.Persze nem szólt róla senkinek,mi is fél év után tudtuk meg.Addig persze a hőtől fortyogott a cucc és folyamatosan szarszag volt a szomszédos helységekben is.
2010. dec. 19. 09:36
 10/11 anonim válasza:
87%

Velem olyan tortent hogy elmentem egy fiúval randizni aki mar nagyon rég óta tetszett.Gyrosozni vitt.Tokre rakeszultem a randira meg minden,jol is alakult.Momdom huu tok jo nem lesz baj ha eddig se volt.Aztan beütött a baj.A srác megkérdezte hogy megkostolom e a gyrosat.Mondom persze.es mikor beleharaptam nagyon rosszul lettem.(azt tudni kell hogy az emesztorendszerem nagyon gyenge)a pocakom elkezdett rosszalkodni.gorcsolt,csikart,mindent csinalt.gondolom a srac láthatta rajtam hogy nem vagyok jol de mondtam neki hogy jol vagyok mert nem akartam tönkretenni a randit.Aztan meggondoltam magam mert ugy ereztem hogy ha nem konnyitek magamon ugy 5 percen belul nagy bajok lesznek.Ugyhogy megkérdeztem a sráctól h messze lakik e.

-Messze laksz?-kérdeztem

-Nem.De miert?

-Hat mert...es vannak otthon?

-Szerintem Max a hugom.Mer?

-Mert kicsit rosszul érzem magam.Elmehetnek hozzad?Én eleg messze lakok...

-Ja persze.Gyere.Kibirod meg egy par percig?

-Ki.

Aztán elindultunk.Mikor odaértünk mar eleg rosszul voltam ugyhogy megkérdeztem merre van a mosdó.Aztan mikor beértem mar minden bajom volt.nagyon fajt a hasam.aztan elengedtem magam.annyira nem tett jót az a kis csípős hogy ot percig folyamatosan...hat...fostam.aztan felálltam de rogton vissza kellett ulnom.meg tíz perc fosas.aztan mikor kesz voltam jol befujtam legfrissitovel es kimentem.

Mikor kimentem elkezdtem magyarázkodni hogy elkezdtem a telefonom olvasni es belemerultem de a srac befogta a szam es aggodva megkérdezte jol vagyok e.Csak annyit mondtam h jobban es hogy nem akarok beszélni róla.aztan meg beszélgettünk ott náluk majd hazamentem.

Ezutan meg randizgattunk egy párszor de akárhova mentünk kerultem minden kaja,csak inni ittam.

Aztán egy hónap múlva megcsókolt:) akkor jöttünk ossze.

Mar egy eve együtt vagyunk es hosszu ideje o az egyetlen akinek errol az emésztési gondrol beszeltem es nagyon jol esik hogy mindig figyel hogy mit eszünk es hol:)

16/L

2014. júl. 16. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!