Miért nem az alkoholt tiltják be az egyes partidrogok helyett?
Figyelt kérdés
Ott van például az új partidrog a KATI, vagy a speed. Az alkohol sokkal több embert ölt meg mint a speed vagy a kati, és az alkoholfogyasztók is sokkal több problémát/kárt okoznak mind a környezetükben élőknek, mind saját magukban! A katisok (nefedronfogyasztók) csak pörögnek magukban, jól érzik magukat, kit zavar? míg egy ittas beleköt az élő fába is!
Az alkohol a fogyasztó szervezetére is rosszabb hatással van.
Orvostan-, és joghalgatóként, és természetesen diákként is küzdeni fogok azért, hogy a nefedront (katit)továbbra is legalisan be lehessen szerezni!
(nem beszélve arról, hogy számomra az egyetemet is megkönnyíti)
2010. dec. 12. 22:42
11/14 anonim válasza:
az ghb amiről a szégyenlős magyaráz...más tészta...
1 voltam
12/14 anonim válasza:
bocs, nem kati hanem gina..ez a sok csajnév -.- De a léyneg ugyanaz. AMúgy meg ne oktass ki, mikor te még helyesen se tudsz írni : "Télyékozott"??!! WTF?!
13/14 A kérdező kommentje:
Nem a gináról beszéltem....és tudtommal nem diplomamunkát írok vagy ilyesmi... nem arra voltam kíváncsi hogy az ilyen ...ok mint te hogyan tudnak kötöszködni
2010. dec. 13. 00:18
14/14 anonim válasza:
speed és társaihoz én úgy tudom szedni kell kálciumot,vitaminokat épp azért mert a csontokat szétb*ssza...De ezt nem onnan tudom,hogy használom,mert nekem elég volt kipróbálni a zöldet és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!