Szerintetek igazságos hogy Janicsák Veca esett ki az x-faktorban? Szerintetek kinek kellet volna mennie?
Figyelt kérdés
Mondjuk nkm csabi volt a nagy kedvencem végig szóval én örülök neki (: mondjuk szerintem ez elég megosztó.. szerintem norbinak kellet volna mennie...:S2010. dec. 11. 22:45
11/20 anonim válasza:
23:25 de semmi hangja nincs, itt a hangot nézik
13/20 anonim válasza:
Vecának kellet volna megnyernie ezt az egészet...mesze előttük van mint énekes.
a Norbi meg...rossz hallgatni! olyan érzésem van mindig hogy fáj a torka vagy nem tudom..engem ez egy mandula gyulladásra emlékeztet nem éneklésre amit ő csinál...
14/20 anonim válasza:
nem igazságos egyáltalán... én többet nem is nézem hát Norbi csak üvölt,azt egy gorilla is megcsinálja...
15/20 A kérdező kommentje:
22:04 egyetértek
2010. dec. 12. 12:46
16/20 anonim válasza:
viccesek vagytok. utólag már szidjátok meg minden. MIÉRT NEM SAVAZTOK?:D ÉS NORBIRA MIÉRT SAVAZNAK? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
....................................
17/20 anonim válasza:
Nem, és én a Norbit küldtem volna haza.
18/20 anonim válasza:
Persze hogy igazságos,Kedves Kérdező!
Akik SMS-t küldtek,nem szeretik a beképzelt,öntelt embereket,ezért nem is szavaztak a Vecára.Aki a Vecát szeretette volna hogy megnyerje,miért nem szavazta el az ingét,gatyáját,házát rá?:-)
19/20 anonim válasza:
nEM IGAZSÁGOS. mIND KÖZÜL Ő A LEGJOBB. aKI SZERINT SZAR, MOSSA KI A FÜLÉT.NORBI UGRABUGRÁLÁSÁRA NEM KIVÁNCSI SENKI.
20/20 anonim válasza:
Utolsónak:
Mégis úgy tűnik hogy többen kíváncsiak "Norbi ugrabugrálására".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!