Hogy lehet hogy Szíj Melinda esett ki tegnap a Megasztárból, holott szinte végig 40% fölötti szavazattal rendelkezett?
Figyelt kérdés
És mi volt a műsor második felében az a sok kavarás a szavazatok állásának megmutatásával? Mit gondoltok, bunda volt?2010. dec. 11. 17:29
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de tök fura. Melinda állt tegnap is az első helyen, valahogy mégis kiesett..tuti meg volt játszva. Nem azt mondom, hogy jobban örültem volna, ha a Reni vagy Attila esik ki, de akkor is..kicsit olyan az egész, mintha mindig lenne mögötte egy csapat, akik ezt az egészet irányítják.
2/5 anonim válasza:
Mikor fogjátok fel, hogy ezek a műsorok mindig meg vannak bundázva? -.-"
3/5 anonim válasza:
Nem sokkal vezetett Melinda, Attila szavazói bekeményítettek gondolom :). A zsűri pedig jól döntött, hiszen Melinda megköszönte hogy : " Levették a válláról ezt a hatalmas terhet". Túl elkeseredett volt ehhez a műsorhoz, nem ilyen embert keresnek, hiába neki volt a legjobb hangja.
4/5 anonim válasza:
Szíj Melinda ezekre a duettekre teljesen alkalmatlan volt! Na, talán a Hamvadó cigarettavéget neki kellett volna adni. A többi úgy állt neki, mint tehénen a gatya...:D
5/5 anonim válasza:
Nekem Melindától eddig egy zene tetszett, de az is csak úgy hogy elmegy.. Mindenkinek más az ízlése, de szerintem nagyon erőltetetten énekelt, nem tudom mi volt annyira különleges benne, hogy állandóan dicsérte a zsűri. De ők jobban értenek hozzá úgyhogy biztos volt vmi.... Én már a legelején kiejtettem volna.. De most végre eltakarodott már :D
Ja bocsi nem a kérdésre válaszoltam, de ezt muszáj volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!