Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jézuska levél szüleimnek....

Jézuska levél szüleimnek. Hülyeség?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, elég bolondos, de nagyon szerető családban élek. Gondoltam, írok egy levelet a Jézuskának, borítékba teszem, és elrejtem anyu táskájában. Persze nem követelőzésképp, már megírtam, és felsoroltam, hogy miknek örülnék, mik közül lenne jó, ha választanának, de semmit nem köteleztem. Természetesen vicces megfogalmazással. Nekem tetszik az ötlet, szerintetek? Belecsempésszem a táskájába, vagy inkább vessem el az ötletet?
2010. dec. 9. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vesd el az ötletet. Ez még 6-11-12 éves korig működik, utána már nagyon nem illik ilyet csinálni. Szerintem simán mondd el nekik, hogy mit kérsz, ha szeretnek, megveszik.
2010. dec. 9. 19:00
 2/2 A kérdező kommentje:

szerintem a kettő majdnem ugyan az, de... nem tudom. :/

sőt, azért választottam ezt, mert ha kérdezték, sosem mondtam el, túl bunkónak gondoltam volna magam, így mindig rájuk bíztam.

2010. dec. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!