Miért akar mindig összeugrasztani minket? ://
Most vagyunk nyolcadikosok, és van 2 fiú az osztályban, akikkel nagyon jóban vagyok, persze csak barátilag. Mondhatni, legjobb barátaim.
Nevezzük őket A-nak, és B-nek.
Tehát "A" állandóan kavar, hogy ezzel elérje, hogy megharagudjak B-re.
"A" mindíg úgy adja elő a dolgokat előttem, hogy B-re megharagudjak. És aztán az esetek többségében kiderül, hogy "A" rendesen elferdítette a dolgokat, és B-nek volt igaza. De ezt nagyon sokszor csinálta már, csak nem tudom, hogy miért. Ugyanis A-nak a legjobb (fiú)haverja B.
Tehát tényleg nem értem, miért kell kavarnia állandóan. =//
szerintetek?
14/L

1, "A" beléd van esve, és azt hiszi (vagy tudja), hogy "B" is, ezért féltékeny. Azt hiszi, hogy ha egyszer nem derül ki az igazság, akkor te leszel az egyetlen barátja (ami az ő szemében másként értelmezhető, mint a tiédben)
2, Egyszerűen egy szemétláda....
Hát, nem hiszem, hogy tetszenék neki, mert tudom, hogy neki más tetszik.
"B"-re meg csak nem féltékeny, mert tudja, hogy nem az esetem, legalább 1 fejjel kisebb mint én XD

"B" is másba szerelmes, bár azt tény, hogy azt monda, hogy én vagyok az "álomnője"
Dehát akkor sem belém szerelmes :))

Amúgy egyáltalán nem szeretem jobban "B"-t. Nem tudok dönteni köztük.
Csak már idegesítőek "A" kavarásai :S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!