Fantasy neveket pls (? )
Figyelt kérdés
Tudnátok pár jó fantasy nevet írni? Akár vezetéknévvel együtt is,nem feltétlen csak keresztnevek érdekelnének. Én az ilyenek kreálásához nem értek,amiket meg nagyjából találtam meg nem szimpik :S Előre is köszii.2010. dec. 8. 16:56
1/3 anonim válasza:
Azil(visszafelé olv.Liza)Ria,Okin Nemo,Bion See
Valamelyiket csak feltudod használni.Nem vagyok szakértő,de ezek ugrottak így hirtelen be.
2/3 anonim válasza:
rakj össze 2 neked tetsző nevet (példaképeid neveit pl). nem kell ehhez nagy fantázia...
3/3 anonim válasza:
Szerintem, keresgess a tündenevek között xD pl az én karakteremnek is rohadt kacifántos neve van :D ( "N'älo Eärárith Yëwra" na ezt próbáld kiolvasni)
Ha pedig egyik sem tetszik, tessék, pár fantasy (csaj és ritkán fiú xD) név:
Nolani
Narí
Aethra
Nolla
Nita
Koda
Kida
Liara
Ifére
Rodos
Sache (szes)
Chronë
Daret
Pepa
Kita
Zëhina
Quar
Vanda
Viva
Sinus
Naminé
Kairi
Wawel
Kinay
Swa
Via
Oerba
Quazar
Eladon
Quorra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!