Két ujjal, hogy lehet fütyülni?
Figyelt kérdés
Már próbálom egy jó ideje... de nem akar sehogy se sikerülni. Mindenki mondta, h a hüvelyk és a mutatóujjunkat be kell ugye rakni a szájba úgy h közbe a nyelv hegyét visszahajtani... megpróbáltam... és.... nem mondanám fütyülésnek azt a hangot ami kijött mert kb olyan volt mint a sípolós játékok csak halkabb :S xD azóta sem tom h csináltam xD...szhal help me! :D2010. dec. 7. 20:15
1/6 anonim válasza:
A mutató és a hüvejkujjad közé fogod a fütyülőd,odaállsz egy fa mellé és fütyülsz egy jót.Utána elteszed a fütyülődet és fütyörészve tovább sétálsz !!
Mi ebben a nehéz??
2/6 anonim válasza:
Lehúzod a gagyád,eléveszed a fütyürüdet és fütyülsz ,két ujjal vagy ahogy gondolod .
3/6 A kérdező kommentje:
hát de basszus... normális válaszokat esetleg? köszi! jah és lány vok ( nem ugy értettem hanem a rendes fütyülést)
2010. dec. 8. 19:23
5/6 Szmelcso válasza:
Jó rég írtad. Gondolom azóta már sok tippet találtál és lehet h már meg is tanultál, de azért leírom ha már ez a két hülye nem volt rá képes.
felkunkorítod a nyelved elejét és oda a hajlathoz nyomod a két ujjad.
Nekem még nem megy. Most kezdtem és késő is van már. Úgyhogy sok sikert neked és nekem is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!