Valaki segítenee? :S
Figyelt kérdés
Az van, hogy eddig soha nem izzadtam, még tesiórán se. De mostanában szinte nem is mozgok, csak annyi, hogy reggel biciklivel elmegyek suliba, és érzem, hogy büdös vagyok. Volt már olyan, hogy valaki bejött az osztályba, és mondta hogy milyen izzadtságszag van.. de nem tudom, hogy tudják-e hogy én vagyok az. És nem tudja valaki, hogy mit csináljak ez ellen? Nagyon kellemetlen. :S2010. dec. 7. 18:38
1/4 anonim válasza:
stiftes deo.. attól is izzadsz de legalább nincs szaga.. télen meg nem látszik át annyira a ruhán
2/4 anonim válasza:
Mielőtt felvennéd a pólód, várd meg míg beszívja a bőröd a dezodort. Nekem bevált. Fa, golyós deo-t használok.
3/4 anonim válasza:
Férfi vagy nő a kedves kérdező?
Ha férfi akkor no probelm! Ha nő akkor azért van problem!
Dezodort ajánlok!
4/4 A kérdező kommentje:
nő vagyok.://
2010. dec. 10. 22:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!