Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szóval; a Reptoid invázióval...

M@x kérdése:

Szóval; a Reptoid invázióval kapcsolatos a kérdésem!?

Figyelt kérdés

Mi fog történni? A Fényszövetség tagjai megvédenek minket amivel vétenek az Univerzum egyik törvénye ellen?

A Reptoidok sajátjuknak vallják a bolygót hogy régen ők éltek itt. 2 év múlva Harc lesz vagy az emberiség a Földről figyeli az ÖSSZECSAPÁST?

2010. dec. 7. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
A földön lesz a harc, az USA már rég felkészült, igazábol csak a szkeptikusok nem hiszik el de majd annál nagyobb lesz a meglepetés. Ilyenekre kell számítani: [link]
2011. aug. 2. 23:47
 22/28 anonim válasza:
Én hiszem, hogy ebben a végtelen világegyetemben (az anyagi világ valószínűleg véges), vannak még hozzánk hasonlóan értelmes, sőtt nálunk értelmesebb lények is. Kizárt hogy nem. Sőtt, ha azt vesszük, hogy a világegyetem kb. 13 ezer milliárd éve keletkezett, biztos vagyok benne, hogy már a Földön is jártak/járnak ilyen lények. Hívhatjuk őket UFO-nak, Reptoidnak, hőscincérnek, mind1. Hogy folynak-e a Föld-/ön/ért/ellen háborúk, azt viszont nem tudom. Minden esetre egy biztos, a Földön valami történik. Hogy ez emberi-e? . . .
2011. szept. 18. 19:48
 23/28 anonim válasza:
Érezte már más is, hogy sima és érdes mezők/hullámok harcolnak valahol (tehát nem a testedben érzed)??? Nem szorítkozik a dolog járművekre, meg alapovetően emberszerű kétkezű-kétlábú lényekre, szerintem.
2011. szept. 21. 16:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Mindenki kap szilvásbuktát és akkor béke lesz :)
2011. okt. 13. 17:40
 25/28 kris.king ***** válasza:

Nézd senki nem fog azonnal beavatkozni. Mint írtad is a reptoidok (vagy reptilliánok) sajátjuknak vallják a bolygót, ugyanis ez az ő anyabolygójuk is.

Anyabolygójuk? Hogy űztük el őket mikor sokkal magasabb a technológiájuk? Tiszta hülyeség.

2011. okt. 15. 22:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Döbbenetes, hogy a világon vannak még ekkora idióták mint ti! Reptoidok??!!! Emberek, ideje már felnőni, és elolvasni egy csillagászati könyvet, mert a képregyények az agyatokra mentek!
2011. okt. 25. 21:22
 27/28 Djanee válasza:

Na, méretes agyú barátaim: Az UFO-k létezése elvi szinten lehetetlen csak úgy mint istené(nézzétek meg mit mondott einstein istenről(egy kő is volt a sztoriban)).

Az , hogy UFO-k nem léteznek én így magyaráznám :

Tegyük fel, hogy vannak UFO-k, ezek ugyebár kénytelenek tőlünk jó messze élni.

1.Ha ezek az ufok úgymond értelmesebbek nálunk és barátságosak, akkor rájönnek, h fölöslegese egymással harcolniuk, így nem is kell fejleszteniük semmit, mert nincsen célja.

2.Ha meg hülyébbek , akkor annyit se tudnak mint mi, szal nem látjuk őket soha.

3.Okosabbak mint mi és ezt ki is használják.=> Kell hogy legyen oka, hogy fejlődnek => Versenyeznek egymással => mivel okosabbak mint mi, erősek a fegyvereik=> gyorsan kiynírják egymást/elpusztítják a bolygójukat.

4.Hülyébbek mint mi és barátságtalanok is...hát ezt ink nem részletezem, de velük se fogunk találkozni.

2011. okt. 25. 22:30
 28/28 anonim válasza:
@Djanee: Én sem hiszek az UFO-kban, Istenben, de amivel ezt indokolod az egetrengetően nagy ökörség. Semmi logika, összefüggés nincs a mondataid között.. Ha okosabbak mint mi, rájönnek hogy nincs értelme fejleszteni? Gondolom de is egy kis 12 éves vagy, akinek a segge is ki van nyalva, aki lelkesen mondja hogy Magyarország egy sz*r, de közben megvan kb mindene ami kellhet. Téged komolyan vissza kéne dobni a középkorba, még azt se mondom hogy a jobbágyok közé, de mondjuk egy sima város polgári rétegébe. Tudtad hogy akkor az emberi ürüléket hol tárolták? Hogy az utcán fetrengtek a haldoklók? Mindennapos kivégzések, szólásszabadság hiánya, mindennapos megalázás, sárba tiprás? Nincs értelme a fejlesztésnek? Hát minek készülsz? (feltéve ha jársz iskolába). Cigány vagy? Azok szoktak így kibújni a tisztességes, előrevivő munka alól!! Hogy hova visz előre? Hogy Magyarország ne a sárba fetrengjen, és hogy az emberiség ne haljon ki a legközelebbi járvány kitörésekor. Téged szüleid mire tanítottak?
2011. okt. 26. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!