Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt érkezik meg...

Mennyi idő alatt érkezik meg egy postai csomag?

Figyelt kérdés
Elvileg tegnap adtak fel nekem valamit ajánlott küldeményként (csomag). És most azt mondja a feladó, hogy egy hét mire megkapom? Lehetséges ez? Nekem elég gyanús, mert olyan még nem volt, hogy feladtam valamit és az ne lett volna ott másnap vagy legkésőbb még egy nap múlva.
2010. dec. 7. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ajánlott küldeménynek van egy küldemény azonosítója, azt elkérheted a feladótól az alapján tudsz érdeklődni a csomagról.

Egyébként én szoktam csomagokat küldözgetni, volt már hogy másnap megérkezett, volt hogy 3 napba telt-most karáncsony előtt lehet hogy picit lassabb lesz...

2010. dec. 7. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. dec. 7. 13:33
 3/4 anonim válasza:
100%

Ha ajánlott küldeményként adta fel akkor 2 nap mire odaér (tehát holnap várhatod). Ha pedig csomagként akkor gyakran másnap ott van.

Természetesen ha külföldről kérted, akkor több kell neki.

Ha megkapod megnézheted a bélyegzőt és mindjárt látni fogod mikor adta fel.

Most a karácsonyi ünnepek miatt hallottam már, hogy a kézbesítés 2-3 napot is eltolódhat.

2010. dec. 7. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. dec. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!