Mit készítsek az osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Pont egy olyan embert húztam,akit nem annyira ismerek,és készítenem kell neki vmit.Egyet tudok róla,hogy van egy együttes amit nagyon szeret,és ezzel kapcsolatosan kéne vmit csinálnom saját kezűleg:)
Ötletek?
Nem szeretnék nagyon sablonosat.
Köszi.
2010. dec. 6. 09:09
1/11 anonim válasza:
melyik együttes az? hátha tudok segiteni... ugyis unatkozom... :D
2/11 A kérdező kommentje:
azt inkább nem mondanám meg,nehogy magára ismerjen az illető:D:)
2010. dec. 6. 10:31
3/11 anonim válasza:
Bögrére vagy pólóra rányomtatni képet a kedvenc együtteséről?!
5/11 A kérdező kommentje:
alternatív:)
2010. dec. 6. 11:23
6/11 A kérdező kommentje:
a bögrésre én is gondoltam,de ha úgy vesszük azzal se én dolgozok,hanem mások rányomtatják,szóval nem a legjobb,de azért köszi:)
2010. dec. 6. 11:24
7/11 anonim válasza:
rajzolni tudsz?
hanem még viccesebb! rajzold le neki őt. ha nem lett jó mondd hogy 'karikatur[H]a' :D
8/11 anonim válasza:
*mármint az együttest rajzold le:D
9/11 A kérdező kommentje:
a pálcika ember még megy,minden ami ettől bonyolultabb,meghaladja a képességeimet:)
2010. dec. 7. 16:47
10/11 anonim válasza:
szerintem az az egy ember akit kihúztál valószínűleg most is a gyik-on keresi a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!