Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Stohl András vagy Sebestyén...

Stohl András vagy Sebestyén Balázs?

Figyelt kérdés
Melyikük a jobb műsorvezető és miért?
2010. dec. 5. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Stohl, Balázs elmotyogja, nekem olyan semmilyen...
2010. dec. 5. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem. Balázs túl sok, tapló és egyáltalán nem vicces... Stohl meg jó műsorvezető, de nekem a múltkori "Rossz vagyok, de használható"-s viccelődésével örökre leírta magát, egyszerűen gusztustalan volt, hogy azok után még viccet is csinálnak abból, amit tett...
2010. dec. 5. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
balázs egy kretén,egész életében semmi értelmesett nem csinált!! Stholnak meg a rácsok mögött lenne a helye!!!
2010. dec. 6. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Az egyik egy közveszélyes, a másik meg egy tehetségtelen nulla.
2010. dec. 6. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Balázs :D immádom :)
2010. dec. 6. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretem Balázst. Sokszor kell hülye műsorokat vezetnie, de nem veszi komolyan magát, az idióta "vendégeket" is kikacagja, akik még ezt észre sem veszik a hegynyi IQ-juktól :)))
2010. dec. 6. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Balázs, szerintem hatalmas arc.Én mindig jókat röhögök rajta, tv-ben, rádióban egyaránt.Főleg, amikor Vadon Janival van.:)
2010. dec. 6. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Balázs.
2010. dec. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!