A Fanni nevű csajokat hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 15:45
22/26 anonim válasza:
énis fanni vagyok és szerintem nincsen normális becézése.. az milyen már h fancsi vagy fáni? inkább akkor magába fanni. vagy mondjuk barátaim szoktak úgy hívni pl h: fannita, fannitta, funny, fannie, fannee.
24/26 anonim válasza:
Szijó..Nekem semmi gondom a Fanni névvel..sőt..tetszik...de szerintem ezt nem túl jó becézgetni..Fanniról nekem egy kedves , aranyos , csinos lány jut eszembe..de őrületbe tudnak kergetni ezzel a Fancsika , Fáni , meg ilyenekkel..dehát ez az én véleményem...szerintem olyan becenevet találj ki , ami illik rád.kérd meg a barátaid hogy segitsenek..engem pl. Kittynek becéznek..pedig a nevemnek abszolut semmi köze sincs a Kittihez...csak vaolt egy ídőszak , mikor Hello Kitty mániás voltam..és rámragadt , ez a becenév...remélem tudtam vanamit segiteni..puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!