Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magamtól,...

Hogyan tudnám magamtól, itthon elsajátítani a telepátiát? Hogy kommunikálhassak a Kriariaxokkal.

Figyelt kérdés
Aki elsajátította, annak hogyan sikerült? Hogyan kezdte?
2010. dec. 5. 15:31
1 2
 11/16 404 ***** válasza:
74%

Elfelejtettem írni, hogy nem biztos hogy Te a Kriariaxokkal fogol kommunikatív kapcsolatot létesíteni, mert attól hogy nekem velük sikerült, lehet ha oda kerül a sor hogy készen álsz egy kapcsolat kezdeményezésre, Te más fajjal fogol beszélgetni. Felvenni a kapcsolatot bármi féle ismeretlen lénnyel nagyon veszélyes, és nem gyermekeknek való. Bár egy gyermek agya még nincs készen ilyen műveletekhez, hisz még egy mestert is próbára tesz egy ilyen kapcsolatteremtés, gyakorolni attól még lehet, sőtt kell is gyermekeknek is, mert az értemi szintet nagy mértékben fejleszti ezáltal a tanulást elősegíti, megkönnyíti.

Az én legelső kapcsolatfelvételem majdnem a halálom okozta, mert legelőször olyan lénnyel sikerült kommunikálnom aki egyfolytában azt mondta halál halál halál... Ezzel a mocskos lénnyel meg is szüntettem a kapcsolatot, nem is válaszoltam rá, és utána jöttek a Kriariaxok. Ezt azért meséltem el hogy tudd, ez nem játék, életveszélyes!

Még ha kedvesekkel is veszed fel a kapcsolatot, nagyon fontos hogy ha sikerül, ne ilyedj meg töllük, mert az ilyedtséget, gyűlöletet, szeretetet és minden érzést átteleportálsz a telepátiával feléjük és nem szerencsés félelmet küldeni. Veszélyes nagyon veszélyes. Ha már megy a meditáció, gyakorolhatod az agykontrollt, majd ha az is megy, elkezdheted a telepátiát gyakorolni. Akik ilyen tanfolyamra járnak, egymással szoktak gyakorolni.

2010. dec. 5. 17:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért akarsz idegen lényekkel beszélgetni?Nekem megálna a szivem a félelemtől ha valami lény hozzámszólna :S
2010. dec. 5. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Vannak agykontroll tanfolyamok és ott lehet megtanulni.Még külön gyerek agykontroll tanfolyam is van.
2010. dec. 5. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
elméletben lehet telepátiázni valahogyan.
2010. dec. 5. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, lehet hogy engem is le fognak ezért pontozni, de Satennek igaza van (Bár nem tudom mi volt az eredeti szöveg, viszont már ismerem GYIK-ről annyira hogy sejtsem.) és felpontoztam a válaszát. (Mag a másik, alaptalanul lepontozottat is) 404 halandzsáját pedig le. Mennyetek már inkább drogozni vagy valami, ha színeket látsz az is jobb mint ez a hülyeség!
2010. dec. 6. 18:11
 16/16 anonim válasza:
kár hogy nem írsz már 404
2013. jún. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!