Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért van az hogy ha betépek...

Mért van az hogy ha betépek (marihuána) akkor én félek rossz gondolataim vannak rossz hallucinációk rettegés nagyon nagyon félek?

Figyelt kérdés
Spanjaim meg röhögnek meg nagy jó dolgokat hallucinálnak jól érzik magukat meg minden én meg már megyek haza annyira félek.én teljesen az elántétjük vagyok
2010. dec. 4. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor mi a jó istenért szívsz be? kell neked ezt csinálni
2010. dec. 5. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert a haverjaid viccből lsd-t raktak a spanglidba.
2010. dec. 5. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez akkor fordul elő, ha hajlamos vagy a skizofréniára. NE SZÍVJ TÖBBET!!!!!!
2010. dec. 5. 05:14
 4/5 A kérdező kommentje:
hajlamos vagyok a skizofréniára ezt honnan gondolod?légy szíves írj erről bővebben
2010. dec. 5. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hajlamos lennél a skizofréniára, akkor a fűtől már skizofrén lennél.

A rossz élményeidet pedig megfelelő set-setting kombinációval el lehet kerülni. Először is dolgozd fel az eddigi rossz élményeidet, győzd meg magad arról, hogy az nem a valóság. Állj úgy az egészhez, hogy most jól fogod magad érezni. Ha félelmeid vannak, akkor inkább ne csináld, vagy győzd meg magad arról, hogy most jó élményben lesz részed. A legtöbb drog az első kipróbálást leszámítva végig kontroll alatt tartható. Agyban dől el minden, azt élsz át, amit akarsz. Ha elkezdesz beparázni, győzd meg magad arról, hogy teljesen biztonságban vagy, és jusson eszedbe, hogy most józanul egyáltalán nem félnél, tehát csak a drog műveli ezt veled. Próbálkozhatsz azzal is, hogy olyan dolgokat, amiket eddig negatívként éltél meg, megpróbálod úgy felfogni, mint jó dolgok. Hallucinációkra gondolok elsősorban, azok elég ijesztőek tudnak lenni, de lehetnek szórakoztatóak is.

Vagy drasztikus módszer: próbálj ki valami nagyon kemény hallucinogán szert, mint látnokzsálya kivonat, vagy jobb féle pszilocibin gomba. Ezektől tuti olyan bad triped lenne az eddigi rossz élményeid után, hogy attól kezdve 1.) vagy soha többé nem nyúlsz a fűhöz

2.) lóf@sznak sem fogod érezni az esetleges újabb füves parákat, és ezentúl tudnád élvezni is.

Mindkét esetben probléma megoldva. :D (ez utóbbi tanácsomat ne fogadd meg, csak hülyéskedés)

Ja és: daath.hu

Van ott egy cikk, hogyan kerüljük ez a bad tripet vagy valami ilyesmi címmel.

2011. febr. 15. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!