Mit készítsek ajándéknak?
Figyelt kérdés
Mikulás alkalmából megajándékozzuk egymást az osztálytársainkkal:) csak az a helyzet, hogy saját készítésű kell. Ne mondjátok h keressem a Googleba mert csak (szerintem) hülyeségeket dobott ki. Sajnos nem tudok szépen rajzolni szóval ez is kilőve. :S Még nem nagyon ismerjük egymási mivel csak szeptembertől vagyunk osztálytársak.Lánynak kéne és én is lány vagyok. Valamit süthetnék is de ne legyen túl bonyolult. Valami ötlet??2010. dec. 4. 23:31
1/3 A kérdező kommentje:
vagy valami gyertyás dolog is lehet, csak az lényeg hogy ne legyen nehéz elkészíteni.
2010. dec. 4. 23:40
2/3 anonim válasza:
Szalvétatechnikával készített dobozka / falikép? A világ legegyszerűbb dolga, pedig én aztán tényleg kétbalkezes vagyok, és gyönyörű dolgokat csináltam. És olcsó is.
Esetleg üvegfestés? Egyszerű üvegre egyszerű, ízléses mintákat tudok elképzelni. Vagy karácsonyi témájút. Még egy mécsesgyertyát is beletehetsz - gyertyatartó. Hangulatos!
3/3 anonim válasza:
süss ilyen fahéjas sütiket... mmmint én anyámmal süttettem mikor ez volt.. ráraktuk vmi tálcára szépen becsomagoltuk őket azt csá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!