Pontosan milyen típusú a pisztolya neo-nak a Mátrix c. filmben?
Figyelt kérdés
Mert azt tudom hogy van egy jellegzetes pisztolya amit mindig használ2010. dec. 4. 14:44
1/4 anonim válasza:
Elvileg Beretta 92FS. De bevallom nem tudom, csak gugliztam :(
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
jaj de kösz, és tényleg ez az
de bassz... most jut eszembe, hogy már nagyon rég be akartam szerezni egy olyan típusú airsoft pisztolyt, mint ami a neo-nak van, de nem tudtam hogy milyen, ezért felhagytam vele, és rendeltem egy másikat
Most megnézem a dobozát: Beretta 92 Target
totál ugyanaz, csak van egy hosszabbítás a cső végén (nagggyon örülök, ez nem véletlen, végül is álmaim pisztolyát vettem meg) de nincs tippetek, hogy at a toldást valahogy nem lehete leszedni? előre is köszi, ezzel is nagyon sokat segítettetek
2011. jan. 2. 18:30
4/4 A kérdező kommentje:
linken az a pisztoly van amit megrendeltem és a toldás a végén amiről beszéltem
2011. jan. 2. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!