Más is van, akinek nem jött be a fórumozás?
Figyelt kérdés
Pl teszvesz fórum közösségijén. ha irok anyiba se vesznek mint kocsiban az 5.kereket, ha irok valamit nem reagálnak rá, sokszor leugatnak.2010. dec. 2. 08:54
1/3 anonim válasza:
Mert vacak fórumra jársz azért van ez így..
2/3 A kérdező kommentje:
ajánlj jobbat!
2010. dec. 2. 10:29
3/3 anonim válasza:
Baromság szerintem, a forum egy véleménnnyilvánitó felület, ami arra van,hogy mindenki anoním módon leírja adott témárol a saját megfogalmazású véleményét és ezzel a téma le van zárva. Ez a helyes, olvassák, de nálam pl nem elvárás a reakció, hisz ezáltal tudom hogy tiszteletben tartják a véleményemet, jót írtam, nincs mit hozzáfűzni, és nyerő ha valami neveletlen állat nem áll neki személyeskedni egy komment minatt mert azt ő személyes sértésnek fogja fel a csökevény agyával. Fórum nem társasági cafézó, nem a barátszerzés és dumcsipartik területe. Arra ottvan a chatszobák sokasága realtimeban gagyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!