Hány évesek vagytok, milyen neműek és mekkora a cipőméretetek?
Beletrafáltál, kedves 42-es(?) itt az előbb mert jött az újabb hátborzongató cipőkaland. Nemcsak nagy lábú vagyok hanem rossz fogú is, 11éves koromtól kezdve most húzták a negyedik fogamat (hátsók, nem nagyon látszik de azért elég gáz) Bánatomba/örömömbe hogy most nem tört bele a gyökér, vattával a számba elmentem az adidas gyári boltba (ott van a foghúzda mellett) ahol teljesen külön van a férfi és a női rész, (persze a férfibe ami máris kicsit furi) és főleg: önkiszolgáló, nem kell beszélni amit nem is bírtam volna meg nem is szeretek a cipőboltban. Ránézésre fölpróbáltam egy kitett akciós edzőcipőt, tök jó volt nekem és félárú. CSak utána néztem meg, hogy 46-os!!! majdnem elájultam a döbbenettől. Fölpróbáltam megint hátha benne hagytam vmi papírt de nem. Mintha rám öntötték volna. (pedig nem öntötték) Halálmegvető bátorsággal megvettem, közbe olyan érzésem volt hogy minden pasi tátott szájjal engem néz meg a lábamat. Mikor hazaértem anyukám nyugtatott hogy az adidas mindig másképp van számozva, neki is "jó" 2 számmal nagyobb kell. Neki 41-es lába van (még mielőtt megkédeznétek: 170cm) és volt egy adidas cipője 43 és 1/3 volt ráírva. Ezek szerint kiszámolva nem is egészen 4-es lenne a lábam, na megnyugodtam, mondhatom (a 4-es 44-est jelent csak így nem olyan ijesztő)--- még jó hogy ránézésre nem olyan súlyos a helyzet ha rajtam van, ez a lényeg, nem?
közbe írtatok még nekem ezt+azt (nyilvános+privát) de igen meglepődtem mert az világos mikor vkinek megkérik a kezét viszont nekem a lábamat kérték meg! Talán még mondok vmit ezekre, csak szeretnék egy kicsit fölocsúdni (választékos kifejezés, ugye?)
27/l
12 éves korom óta 180 cm vagyok, és 42-es cipőt hordok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!