Miért pontoznak le? Én megpróbálok mindenkinek segíteni, nem piszkálok, nem sértegetek senkit, mint sokan. Akkor miért? Én nem ezért jöttem az oldalra.
A "megtorlás" eszközeként használják fel a "pontozás" intézményét azok a fórumtársak, akik nem értenek egyet a véleményeddel.
-Azon pedig nem szabad meglepődni, hogy másként gondolkodnak az emberek, - mert az emberek a saját helyzetükhöz, állapotukhoz igazítják a gondolkodásmódjukat.
( Ezt a legjobban akkor lehet megfigyelni, amikor az anyagi körülményeket érintő témában foglal valaki állást, - mert "A pénz a Mindenható ÚR!" ebben a tetves közegben, amit manapság "Világ" gyűjtőnéven tartunk számon. Olyanok fogalmakat el kell felejteni, hogy emberség, együttérzés, rátermettség, és hasonlók.)
Bizonyára vannak olyanok is az oldalon, akik "poénos polgárpukkasztásnak" gondolják, hogy a legjobb szándékkal beküldött hozzászólásba is "beleszarnak" egy jó nagyot, - csak, hogy "Nehogy már jól érezze magát!".
Ilyen "országban" élünk, ilyen "emberek" között, - és ez védhetetlen..
Egyéb iránt, azt javaslom, hogy ne is próbálkozz azzal, hogy megpróbálsz MEGFELELNI MINDENKINEK, - mert ha tótágast állsz sem fog menni, mindazon túl, hogy onnan már nem is Önmagadat adod, hanem szerepet játszol!
Utolsó:Köszönöm!!!
Megnyugtattál, hogy van még aki hozzám hasonlóan gondolkodik!!!Az utolsó sorais nagyon jók!!!
De tényleg, mikor itt először kérdeztem úgy örültem, hogy válaszolnak.Aztán gondoltam én is ráérek néha válaszolni amire TUDOK.És tényleg csak olyanra válaszoltam amiben biztos voltam tanultam...nem nagyon foglaltam állást.És ezért volt érthetetlen a lepontozás.77%???
Akkor hány lefele nyilat kaptam...Én is arra gondolok valaki direkt ezt élvezi.Pedig akinek írtam örült a válasznak.(na jó egyszer állást foglaltam:azt írja egy anyuka, hogy a 22 hónapos gyereke olvas...ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.De tényleg ennyi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!