Tényleg van olyan, hogy annak akit én a legjobb barátomnak tartok, nem én vagyok a legjobb barátja?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 18:36
1/5 anonim válasza:
van :'( ráadásul mindig arról mesél, hogy mi minden jót csináltak együtt
2/5 anonim válasza:
természetesen van, ez nem mindig kölcsönös
3/5 anonim válasza:
Van. Régi osztályomban volt egy lány, az az én (egyik) nagyon jó barátnőmmel volt a legjobban az osztályból. És ugye az a lány meg rám féltékenykedett néha, hogy ő meg inkább velem volt jobban.
(rem nagyjából érthető)
5/5 anonim válasza:
szia, hát van, azt hittem én vagyok a legjobb barátnője, odaadtam szívemet-lelkemet neki, írtam róla még fogalmazást is, az volt a cím, hogy "a legjobb barátom"... és akkor tudtam meg, hogy én számára nem az vagyok, csupán egy a sok közül, akinek elsorolhatja a panaszait és gondjait...nagyon rosszul esett. Azóta nincs legjobb barátom, csak a kutyusom. És nem bízok meg senkiben sem már.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!