Miért van az, hogy alig találok a 42-43-as lábamra cipőt?
Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy bármilyen üzletbe megyek megállnak a cipőméretek a női cipőknél 40-41-es méretnél,aztán setovább,ezt főleg a téli cipőkre is értem.
Hol találhatnék a lábamra cipőt? Elég vastag a lábfejem is.
22/lány
2010. nov. 29. 21:57
11/13 anonim válasza:
Szia! Én is ebben a cipőben járok. :) Tényleg létezik olyan, hogy óriás shop itt Pesten, de elég drága, valamint a Mark gyárt még női cipőt 44-es méretig. Egyik sem olcsó, de jó minőségű bőr cipő. Valamint én tudok még egy boltot Pesten és egyet Sülysápon, ahol árulnak nagyméretű női cipőt. Én nyárra szandált csináltattam cipésszel, télre pedig maradt a bakancs. A nőiesebb, kimenős cipőket vettem ezeken a helyeken.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Még a Deichmannban lehet néha beletenyerelni egy-egy cipőbe. Nekem onnan van csizmám, ami 42-es, és mégis belefér a lábam. A szabásától is függ, hogy jó-e.
13/13 anonim válasza:
Kérdezö: Nálunk az Óriások boltja csak simán így van kiírva, ez a neve.. :)
Lehet neten megtalálod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!