Mit tennétek, ha vmi nyilvános helyen, mondjuk buszon, vonaton, parkba rátokjön a "pisilhetnék"? Nem tudtok elmenni wc-re, egy bokor sincs a közelbe, csak a sok ember meg olyan hely, h akárki megláthat. H hazaérj ahhoz meg több óra kell. Hm? :D
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:19
11/12 tetris válasza:
Valahol láttam, hogy van egy tölcsérféle bigyó, amibe bele lehet pipilni a nőknek, és a tölcsér csöve meg kivezeti a pisit a gatyóból. Igy egész diszkréten akár egy fa mellé pisilhet egy nő is, ha éppen nem szándékozik mezítelenné tenni a hátsóját közteerületen. Esetleg a konyhai tölcsér is megteszi, ha nem túl nagy.
Némi gyakorlás a tölcsérrel hasznos lehet.
12/12 anonim válasza:
Utolsó: erről az a kb 4-5 éves gyerekkori ötletem jutott eszembe, hogy a fütyimre kötözök egy hajlékony csövet, és a nagrág szárán belül levezetem, hogy a cipőm mellé kilógjon :D
De én csak azért akartam ezt, mert lusta voltam wc-re menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!