Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha járnék kézilabda edzésekre...

Ha járnék kézilabda edzésekre és elég jó lennék akkor kézilabda klubok megakarnának venni?

Figyelt kérdés
Mármint ez attól is függ, hogy van-e szükség rám meg stb, de ez így működik?
2010. nov. 28. 14:45
 1/2 anonim válasza:
ez sok mindentől függ,nagy előny ha balkezes vagy,sok csapatnak van szüksége rájuk,vagy nagyon gólerős vagy,gyors,jól látsz a pályán,jól cselezel,1v1 jó,és persze kellő önbizalom kell hozzá,mert 1-2 nap alatt nem leszel világsztár...és persze fontos az is hogy milyen csapatnál kezdenél,ha mondjuk csak egy helyi kis csapatnál,akkor nagyobb az esély hogy jobban játsz meg többet,de lehet hogy kevesebbet fejlődnél... te döntésed,de mindig figyelik az ellenfél edzői a játékosokat..
2010. nov. 28. 22:22
 2/2 beniweni válasza:

Nem valoszinu. Ha legeslegjobb lennel, elkepzelheto.

En ugyan csak ifi-ig jatszottam, de MB1-ben, kb 1000 forint meccspenzt kaptunk.

A legjobb jatekosunk felnottben kapott ugy tudom 200e forint korul. Szoval ha jo vagy sem keresel sokat.

Ellenben zsenialis sport, es miota abbahagytam is rettenetesen hianyzik.

2012. márc. 17. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!