Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lessz 2012-ben...

Szerintetek lessz 2012-ben világvége?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. nov. 26. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem. Reklámfogás csak ez is, egy valaki elterjesztette, most tudnak belőle filmet csinálni, cikkeket írni aztán amikor meglátjuk 2012ben hogy nincs világvége akkor megint ugyanez fog lenni, cikkek, filmek stb...

Nem első ilyen híresztelés, asszem 6 éve is volt ijen hüjeség hogy világvége lesz...

2010. nov. 26. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
ha még egyszer felteszi ezt a kérdést, akkor teszek róla, h legyen -.-
2010. nov. 26. 23:03
 4/13 anonim válasza:

Bármi meg eshet hiszen ha jól meg nézzük akkor elég sok a katasztrófa helyzet Magyarországon is mint Pl: az iszap károsultak .És viharok,tornádók is voltak ,sőt kissebb föld rengések ország szerte legutoljára Mohácson volt.

sok ember szerint ez hantázás de mások nagyon is hisznek benne.Személyem szerint én is hiszek benne mert a föld úgy néz ki a végét járja a sok természeti katasztrófa miatt is..

2010. nov. 26. 23:03
 5/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

4edik válaszadónak:

Szerintem már az hülyeség benne hogy napra pontosan írták ki, meg akkor az egész világon hogy lenne mindent pusztító földrengések stb... ??

2010. nov. 26. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
*lennének
2010. nov. 26. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Pedig mar keztem elfelejteni a nagy szenzaciot. A valasz: nem, szerintem nem lessz vilagvege.

18 f

2010. nov. 26. 23:18
 8/13 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy egyre több a katasztrófa. Nem, nincs egyre több katasztrófa. Csak fejlettebb a híradás. Vagy csak a Föld fejlődik... Tanultatok ti valamit egyáltalán föci órán? A sok földrengés, lemeztektonika, klíma változás... Miért éppen most állna meg?
2010. nov. 26. 23:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz..vagyis egyszer lesz,de nem most!:D
2010. nov. 27. 09:14
 10/13 haggyámán ***** válasza:
Szerintem igen, és a rá következő minden egyes 3,234-gyel osztható évben is. Ez így van, olvastam Isten naplójában!
2010. nov. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!