Vittetek már telefont általánosban?
nekünk nem engedik és nem merek vinni félek h megszólal:/
ha ki van kapcsolva nem tud megszólalni se ha hívnak,vagy csak úgy magától megszólalna,ugye??????
Ha egy telefon ki van kapcsolva nem tud megszólalni!
Én most hetedikes vagyok és a mi iskolánkba úgy van hogy lehet vinni telefont a saját felelőségedre (netán ha ellopnák) és órán nem szólalhat meg mert akkor elviszek!
Én nem szoktam vinni. Egyszer vittem véletlenül és csak fél kettőkor vettem észre hogy ott van a kabátomba ráadásul bekapcsolva. Még az volt a szerencsém hogy nem szólalt meg, és akkor még az igazgatóval is volt óránk! :)
Úgy vettem észre hogy amikor kért tőlem az udvaron valaki
zsebkendőt akkor láttam meg a telefont.
Már két órakor amikor bementünk az osztályba kikapcsoltam és bele tettem vissza a kabátzsebembe.
Senki se látta csak 2 barátném és attól féltem hogy ellopják. (Nem a barátnéim hanem más)
:D
nálunk már az elsősök is azzal hencegnek de én mindig hordom magammal hátha valami fontos történik amiről értesíteni akarnak telón.
tavaly elhagytam a telefonom de általában én minden évben váltom mert vagy elhagyom vagy tönkremegy
suliban első nap évnyitón oszt. fővel volt óránk és megszólalt a telóm ébresztöje nagyon nagy égés volt
ellopni még a sulinkban senkinek nem lopták el
> Vittetek már telefont általánosban?
Nem, mivel nincs.
> ...ha ki van kapcsolva nem tud megszólalni...
Ha ki van kapcsolva nem tud megszólalni. :)
Én nagyjából negyedik óta mindig viszek, nem hallottam még hogy a suliban bárkiét ellopták volna, van osztálytársam aki hord töltőt magával és ha lemerülne akkor a teremben lévő konnektorokon tölti, akkor se viszi el senki :)
Ha megszólal régebben a tanárok figyelmeztetőt adtak, idén már (bár már kilencedikes vagyok) nem igazán érdekli őket, egyébként is azt csináljuk, hogy ha avlakinek elkezd csörögni akkor az egész osztály elkezd hangosan köhögni XD Nyolcosztályos gimibe járok öttől tizenkettedikig, szóval a tanárok nem változtak csak a hozzáállásuk ahogy egyre nagyobbak vagyunk...
Én vittem! Le volt némítva! Ha láttam, hogy órán keresett valaki, szünetben vissza tudtam hívni. Kikapcsolva felesleges vinni. Akkor minek van nálad?
Némítod, rezgést leveszed, órán nem nyomkodod és miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!