Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » "Ami nem öl meg, az megerősít....

"Ami nem öl meg, az megerősít. " Szerinted igaz?

Figyelt kérdés

Tudsz rá pl-t mondani?

úgyértem, h persze, akármi ami nem öl meg, de pl ha leamputálják a lábad az nem hiszem h megerősít :(

2010. nov. 25. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
A kedvenc mondatom :D Pl.: ha lefejeled a konvektort minden éjjel akkor a végén már nem is fog fájni ;)
2010. nov. 25. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
óóó dehogynem :D
2010. nov. 25. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem mert mindig így járok :D Egyszer a falat egyszer a konvektort fejelem meg :) Amúgy meg igaz, mert nekem semmi nem fáj ;)
2010. nov. 25. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
érdekes, én akárhányszor rúgok bele vminek a sarkába mindig ugyanúgy fáj sőőt még jobban
2010. nov. 25. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

ez egy közhely, és mint ilyen, nem állhatna távolabb a valóságtól.

arra épül, hogy ha elszenvedsz valami rosszat, és túléled, akkor az annál kisebb rosszakat már fel sem veszed, hiszen történt már rosszabb is.

a megerősít szó ide nagyon rossz, hacsak az enerváltság, az apátia nem számít erősségnek.

2010. nov. 25. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
ez szerintem hülye mondat..legalàbbis nem azoknak szólt akiket mondjuk éveken àt molesztàlt az apjuk és ezért lelki nyomorultak lettek..nem hogy erösebbek.
2010. nov. 25. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a mondat lelki dologra igaz, nem pedig a testire.

Egyébként nálam bevált.

2010. nov. 25. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
a molesztàlàs nem hat ki lelkiekre.. igazad van
2010. nov. 25. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!