Mit vegyek a barátnőimnek karácsonyra?
13-14 éves lányok vagyunk. Csak ötleteket kérnék, ezért nem írok szempontokat. nagyjából 8 lányról van szó, ebből 1-ől tudni kell, hogy félig fiú... (stílusa miatt...) Megígérem, ha valaki normális választ ad, felpontozom!
Összeg: 3000-ig legyen
Előre is köszönöm!
- vegyél egy jó könyvet
- készíts valamit saját kezűleg:
üvegfestés, szalvétatechnika, origami, gyöngyfűzés, ...
- vegyél egy finom csokit
- szép sálat vagy kendőt
- bögrét a nevével, vagy csak egy szép bögré
(pl. kollégistának hasznos)
- valami drágább teát szaküzletben
- társasjátékot, ha szereti
- féléves magazin előfizetést
- mozijegyet (akár az összes barátnődnek egyszerre,
hogy elmenjetek együtt egy jó filmre)
mindenképpen spórolsz a saját készítésű csomagolással már nem beszélve róla, hogy nem a gépet nyomod és elvagy közben, fel tudod dobni ahogy kedved tartja és egyedi lesz :D
-valami könyvet ami érdekli az illetőt, elejére pedig írj bele valami jókívánságot! (ha nincs érdeklődése nagyon könyvek felé akkor a vicckönyvek ált beválnak)
-egy kis listát készítsd neki azokról a dolgokról amit szeretsz benne/bennük és azokat is amiket nem mindezt lehet viccesen leírni majd azt mellékeld az ajándékhoz (szintén frappánsan feldobva díszítéssel)
-és ami a legjobb, ha figyeled őket és kiokoskodod mi érdekli őket(gondolom ha barátaid már rájöttél) és így azon belül gondolkodj!
Ha fejenként 3000 forintot szánsz rá akkor van pár ötletem:)
1 : mindenkinek biztosan 1-1 üdvözlőlap
2 : napló , füzet , karkötő
3 : party szemüveg mindig bejön:)
4 : a fiús barátnődnek például tech deck nekem is van pedig én nem vagyok fiús
5 : körömlakk
6 : inga ami megmond mindent például ha megkérdezed tőle hogy ötös lesz a biosz dogám akkor megmondja...nekem mindig jót mondott...
nah ennyi...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!