Havi 1-2 vicces cigi milyen károkat tud okozni?
Figyelt kérdés
(akár hosszú / rövid távon)2010. nov. 22. 22:14
1/7 anonim válasza:
a cigi nem vicces, amiért ezt írtad nem éred meg a holnap reggelt!
2/7 anonim válasza:
Elvileg asszem úgy van, hogy 3 hónapig benne van a szervezetedben, akkor is ha csak egyet szívsz.. De nem mondom biztosra, ezt csak valahol hallottam/olvastam. Szóval hiába mondod azt hogy csak havonta 1-et szívsz, akkor is már rendszeresen füvezel, szóval ja..;)
3/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy hónapokig kimutatható. Egyébként szerintem semmi bajod nem lesz belőle.
4/7 anonim válasza:
igazából semmit. azon kívül, hogy elhagy az asszony, hogy undorító narkós vagy, viszi a gyereket, és a házat. mást nem tapasztaltam, pedig már évek óta szívom alkalmanként. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem: 1-2 cigi hónaponta már "sok". Ezalatt azt értem, hogyha rendszeresen szívsz(mindegy mennyit és mikor, hogy) akkor egyre jobban rászoksz. És az már "súlyos". Várj, lenne egy kérdésem: hány éves vagy? Mer ez attól is függ, na meg, hogy egyáltalán bírod-e anyagilag. Sokkal normálisabb dolgokra el lehet költeni azt a pénzt.. Na jó most eltértem a lényegtől: 1-2 (nem vicces) cigi nem okoz kárt, de nem fogod tudni megálni, hogy ne szívj többet egy idő után. Ugyhogy szokj le vagy mit tom én. NE SZÍVJ!
7/7 anonim válasza:
Azért vicces cigi, mert füves
Ez a másik neve a füves ciginek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!