Van egy sima füzetem, milyen külsőt csináljak neki?
na elmagyarázom:D
sima egyszerű kék füzetem van, nincs rajta minta, és szeretnék rá rajzolni valamit. valahogy kiszeretném disziteni, de nincs ötletem..
segitenétek?
Szerezz be matricákat, posztereket, vagy indigót. Az indigóval kopírozhatsz rá valami szépet ha találsz, aztán tollal átrajzolhatod. Ha lány vagy virágokat is rajzolhatsz, ill. sztárok nevét, szivecskét, csillagot, vagy amit szeretsz. Ráírhatod milyen füzet szép betűkkel, és úgy díszítheted(pl. ének füzet ráírod valami széppel, hogy ének füzet, és alája ÉNEK, vagy KORNYIKA.) XD Mivel magam is lány vagyok, nem tudom mit rajzolj, ha fiú vagy.
Írd rá, hogy milka!
:D
köszönöm, ez jó ötlet, de én valami visszafgottabbra gondoltam, csak fekete filctollal akarok rá rajzolni:)
de a rúzsfolt jó ötlet, azt megcsinálom feketével
ja amugy lány vagyok:D
hú a másodikban is vannak jó ötletek, köszi
ja nem ugy gondoltam, hogy rúzzsal csinálom, hanem keresek egy rúzsfoltról képet, és rárajzolom filccel
rózsa is jöhet:D
akkor sok kis rajz lesz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!