Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajdánéknak jó...

Karácsonyi ajdánéknak jó ötlet? (lent)

Figyelt kérdés
Tudom még messze van a Karácsony de mi előbb ajándékozzuk meg egymást a baráti körben. (Különböző okok miatt.) Az ajándék csak sajátkezű lehet. Én azt találtam ki hogy a 'húzottamnak' (Mivel sokan vagyunk és inkább húztunk hogy ki-kit) csinálnék egy ilyen kis könyvet ami az Ő életéről szólna csak ilyen vicces elemekkel tarkítanám, raknék bele sok képet, benne lennénk mi barátok is családja meg minden ami fontos számára. Az illető lány és 15 éves. Szerintetek milyen ajándék lenne?
2010. nov. 22. 16:18
 1/6 A kérdező kommentje:
*jav. AJÁNDÉKNAK... persze már a kérdést elrontom... uhh.
2010. nov. 22. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszil Örülnék ha ilyet kapnék. :D

14/L

2010. nov. 22. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyonjó.Én is örülnék ha ilyet kapnék!

13/L

2010. nov. 22. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. Köszönöm hogy válaszoltatok!
2010. nov. 22. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet :) amúgy amikor így másokat kell megajándékozni, én mindig azon izgulok, hogy annak tetsszen az ajándék, akinek én csinálok, az már szinte nem is érdekel, hogy mit kapok :D
2010. nov. 22. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:
ígyvan :D Énis azért kérdeztem emg mielött nekiállok és parázok :D
2010. nov. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!