2011/2012 szeptemberben kezdi valaki a sulit az egri Eventusban (9. osztály)?
Figyelt kérdés
vagyis aki most nyolcadikos és jövőre eventusba megy?2010. nov. 21. 19:46
13/44 anonim válasza:
Valszleg hazudsz mert még nem küldték ki a felvételi eredményeket.
14/44 anonim válasza:
"Örömmel értesítelek,hogy az Eventus Üzleti Művészeti Középiskolábann a rajz felvételin illetve szóbeli elbeszélgetésen nyújtott teljesítményed alapján szerepeltetünk a felvettek listáján..."
hiddel,énsem számítottam rá.tegnap jött a levél
16/44 anonim válasza:
énis eventus os leszek jövőre:) Egyébként lehet már tudni, h fölvettek e. Nekem legalábbis a szóbelin megmondták:)
Am, ha már így megtaláltuk egymást, kicsit összeverődhetnénk, hogy évnyitón már ismerjük egymást:)
gondolom msn van mindenkinek.. agisc@citromail.hu <--erre a címre írjatok msn ért, aztán ha már leszünk v 10 en csoportos beszélgetéssel el lehet azért majd lenni:))
17/44 anonim válasza:
tegnap 21:23:én benne vagyok,írtam is emailt:Dtényleg nagyon jó lenne(:
20/44 anonim válasza:
Haha engem is :D "tegnapelőtt 20:05" ös vok
Van aki itt fiú? :D jólenne egy LANpartyval kezdeni az évet majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!