Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Na, szerintetek mennyi időre...

Na, szerintetek mennyi időre kell elsötétülnie az RTL-nek a Benkő miatt? :D:D

Figyelt kérdés
Röhej
2010. nov. 20. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
én már stohlnál kikapcsoltam, úgyhogy lemaradtam. mit csinált?
2010. nov. 20. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:
:)) Én még a Stohl-ig sem jutottam. (nem nézem, úgyhogy nekem már elsötétült) :)
2010. nov. 20. 23:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Neki kellett a medencébe ugrani a végén a feladatért, és amikor kiszállt rögtön ledobta a ruháit, lógott a dolog :DD Persze hirtelen elsötétítették a képet de a látvány megvolt.. Szar ahogy van
2010. nov. 20. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
nem láttam. Lekezdtem nézni, de csak mert lusta voltam felkellni a távirányítóért, de a végén muszáj volt, mert majdnem bealudtam ezen a sz.ron. Egyébként gondolhatták volna, h mit fog csinálni az a véntrotty -.-
2010. nov. 20. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Én az egész müsor alatt annyit gondoltam, hogy de szánalmas lett ez a csatorna...

Röhej az egész ahogy van komolyan mondom...

Az idióta eröltetett poénok, Stohl haláltokozó müsortvezetö Buci, aztán még Benkö is az elsö élö adásban lógatja azt az undormányát...

Hihetetlen az egész... Régebben még kicsit komolyabb volt ez az RTL...

16/L

2010. nov. 21. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Az RTL kezd leadni a színvonalból sajnos:S.De ez majd meg is látszik a nézettségen.Majd szépen tönkre fog menni az egész csatorna az ilyen nyomorékok miatt....

16/f

2010. nov. 21. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:

> Na, szerintetek mennyi időre kell elsötétülnie az RTL-nek a Benkő miatt?

Remélem évekre! :D

2010. nov. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!