Örültök hogy Dorka esett ki az X Factorból?
Figyelt kérdés
Te kit ejtettél ki volna? Tomit vagy Dorkát?2010. nov. 20. 22:28
1/7 anonim válasza:
Azt se tudom ki az XD inkább nézzétek a valóvilágot,ott többet lehet röhögni :D
2/7 anonim válasza:
én nem..
nekem Dorka volt a kedvencem.:(
bár Tomi is jovolt. kiváncsi leszek kifog legközelebb kiesni.
ValóVilág is jó:D
3/7 anonim válasza:
nem mondom, hogy örülök, mert igazából Dorkát is (és mind a 7 énekest) szeretem, de Tomi az egyik kedvencem, úgyhogy örülök, hogy jövő héten is láthatom/hallhatom :)
4/7 anonim válasza:
Én Dorkát nagyon hamisnak tartottam egészen a mai napig. Most olyan jól énekelt, hogy még a hideg is kirázott, szép, tiszta hangja volt, és a magas hangokat is nagyon szépen kiénekelte.
Szerintem ma ő volt az egyik legjobb. Nem neki kellett volna kiesni.
5/7 anonim válasza:
Dorka volt a kedvencem, most is az. Tominak kellett volna kiesnie, nekem ő valamiért sose volt szimpatikus :S de ilyen az élet...
6/7 anonim válasza:
Igen, mert már 1. pillanattól sem tetszett, el sem tudom képzelni, hogy jutott el idáig.
7/7 anonim válasza:
Igen, bár teljes mértékben igaza volt mindenkinek h nagyon szépen fejlődött. De jelenleg abba a pillanatban ő volt a leggyengébb:)... megjegyzem mult héten is őt küldtem volna haza a non stop helyett :S ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!