Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes öngyilkosn...

Szerintetek érdemes öngyilkosnak lenni, ha nincsenek barátaid?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 20:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És mégus h lehet meg lenni nélkülük?? Me nekem nem igazán megy!!
2010. nov. 20. 21:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy lettek újabb nálam érdekesebb emberek az életükben.
2010. nov. 20. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
:// eldobnád azt amiért mások úgy küzdenek, csak mert nincsenek barátaid... gratulálok
2010. nov. 20. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen
2010. nov. 20. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

ha neked nem jó az, hogy egyedül vagy akkor én is csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz vagy fogadd el, hogy te ilyen vagy és kész, én is ilyen vagyok és nem nagyon akadnak barátaim, 1 igazi barátnőm van

én más miatt lennék öngyilkos, nem emiatt

2010. nov. 20. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:

biztos te is érdekes vagy , csak hülye barátaid voltak akkor

ilyenekért nem szabad öngyilkosságon gondolkozni , van még egy csomó ember akivel megismerkedhetsz

addigis találj valami hobbit/sportot amivel lekötheted magad

2010. nov. 20. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát figyi, nekem eddig egyetlen igazbarátnöm volt, persze róla is kiderült 1 és fél év után, hogy átvert és végig hazudott nekem. Amíg vele voltam addig nem éreztem magam egyedül, viszont most újra így vagyok...

Nem sok reményt látok arra, hogy igazi barátokat szerezzek... de nem is kéne nekem sok. Egyetlen egy igaz barát többet ér, mint rengeteg sima.

Annyit tudok mondani, hogy fel a fejjel, van rá esély, hogy még összefutsz valakivel akivel kifogtok jönni... én is ebben reménykedek :)

2010. nov. 20. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogy!

Ekkora hülyeséget ne alálj már ki.

Semmi olyan külső behatást nem tudnák felsorolni, amiért érdemes megöngyilkolni magad. Ez nem megoldás, csak elmenekülsz a problémák elől, és közben nem is gondolod meg, hogy mennyi embernek okozol fájdalmat ezzel, családodban mennyi embernek hiányoznál.

Azért meg öngyilkosnak lenni mert nincs barátod, ugyanmár??

Nekem is sokáig nem voltak barátaim, valamiért mindig az osztály által ki voltam pécézve. Ott volt aki ""barátom"" volt, de persze ha engem kellett szívatni, akkor már a máűsik oldalon állt. Persze ez nem esett jól, de túléltem. Aztán az igazi normális barátokat az egyetemen találtam meg bár ők sem az a filmekből megismert örökbarátok, velük is vannak konfliktusaim, de legalább nem a "Nédda milyen kövér hehehehree" szinten vannak.

Velem leginkább az a "baj" hogy ami a szívemen az a számon. Én senkinek nem jópofáskodom csak azért mert a barátom. Ha nekem véleményem van és az épp nem egyezik az övével, akkor megmondom, utálom azokat akik a másik szemébe mosolyognak de a háta mögött elmondják mindennek. Talán pont ezért, mert én is így csaklódtam sok emberben: Azt hittem rendes velem, meg lehet osztani vele belsőbb titkokat, aztán pár nappal később már a fél bagázs rajtam röhögött miatta.

Ezért ha nekem véleményme van akkor nincs se isten se ember, én megmondom, persze nem bunkón csak odaszólok, és véleményt nyilvánítok.

6 éve dolgozom, ez a dolog azóta sem változott, nem mondom ott is volt aki ezt zokon vette, de összességében ebből csak előnyöm származott mindig.

Tehát fel a fejjel, egy barát nem egyenlő a szüleiddel vagy bárkivel, belőlük bármikor lehet több vagy kevesebb.

Azt a nagyon igazi barátot meg úgysem sűrűn találja meg az ember, de lehet élni nélkülük is...

2010. nov. 21. 11:25
 19/20 anonim válasza:

Szia! Ne legyél öngyilkos, az baromság. Én is gondoltam már rá, főképp ugyanez miatt, de már elmúlt.

Próbálj meg beilleszkedni a barátaid körébe. Mondj vicceket, légy kedves, add magadat. Kezdj érdeklődni irántuk és lesznek barátaid! Aztán majd szeretni fogsz élni.

2010. nov. 22. 16:51
 20/20 anonim válasza:
Sztem aki öngyilkos akar lenni azzal már nem lehet mit csinálni, mert ő azt tartja okos döntésnek, hogy öngyilkos lesz
2011. szept. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!